Friday, April 26, 2013

5- storey bus?

Assalammualaikum, rasanya lama dah aku tak mula mukadimah dengan memberi salam. huhu
malam nie, aku ada banyak 'keja' sampai aku ada masa nak godek-godek email yang banyak tue, nak delete sayang . so, aku terasa nak share pasal storey bus, aku pun tak tahu juga sebenarnya, bila tengok gambar-gambar yang kawan aku send dalam email, so aku assume la storey bus tue bas bertingkat-tingkat. Uollss mesti pernah naik bas double daker kan? eyh betul ke aku eja tue? hentam saja laa..

tak tau nak celoteh apa lagi, layann ajerla gambar,.,.. *nak terus delete email lagi * :) ~ enjoy !





No comments:

Post a Comment