Friday, September 7, 2012

HERBALIFE

MALAYSIA! kaya dengan makanan, di saat orang luar kekurangan makanan, orang malaysia pula kaya dengan makanan yang limpah ruah. Kebanyakkan orang-orang malaysia mengalami obesiti yang melampau.. termasuk la aku ! huhu. perasaan rendah diri menguasai diri. tapi berlagak cool ! akhirnya dapat terima kenyataan dan biarkan aja nafsu memenuhi ruang mulut sehingga ke perut.

Hari ke hari, nikmat makan sudah menjadi sebati, sehingga orang tanya, anak berapa dah? tak pun umur mesti 25 tahun or 26 tahun.? Hello.. i just 22 years old ok! perasaan stress makin bertambah-tambah, bila snap pic dengan bakal kak ipar yang lebih tua dari aku tapi kelihatan sebaya. tak pun i look more older than her.! sobbbss....

 dalam fb, hnya letak gmbar muka. again i said only face! tapi kalau ketemu dengan kawan2 lama secara kebetulan. i feel its very embarassed me and tak sabar untuk buka langkah and blahh terus. Melainkan kalau dah betul2 rancang utk jumpa, i will dress properly dat can makes me look thin ^_@


 my latest picture ! hari raya ke -5 ( 24 Ogos 2012) with my future sister in-law.


                                                           Kegemukan terserlah ="(



                        very adore her's style ( tetiba lak gambar siti nurhaliza terselit)

dah tak nak lagi ada perasaan rendah diri, lari dari kawan-kawan. dikatakan sudah ada anak! umur melebihi usia sebenar. Now i wanted to try HERBALIFE. i JUST BUY fORMULA 1 (CHOCOLATE FLAVOR) & TEA ( LEMON).

owh baru try seminggu, tapi tidak beri sebarang effect. rupa-rupanya its just not simply to drink it up. HERBALIFE have their own coach ! luckyly i meet TOBBY. A Chinese Handsome Guy. already married ( sad ) huhu. just joking. he willings to be my coach even though i not buy the product from him.

I just seen him today ( 7 SEPTEMBER 2012 ). so mula kan semuanya sekali lagi. This is my result. ( with red face to put this on my blog ). huhu


see my actual age is 22 years old but i looks like 35 years old ! nahiiiiii...kabhi nahii..... dengan perasaan yang berkobar-kobar untuk kurus, i sign up for the member. i join the club with TOBBY. REGISTRATION (RM 98). Sambil cuba untuk kurus, sambil boleh buat part time money dengan jual produk and become the coach !. tapi tapi tapi...

ek eleh baru nak try, sudah promote herbalife, bagi badan tue kurus dulu. ! baru orang percaya. bETUL DAK?? aku pun tidak berminat lagi untuk jual produk or nak jadi coach. let me try first ! kalau berhasil baru aku akan mula jadi pengedar yang bertauliah. kalau tak berkesan. aku sendiri akan let uolls know about it. ! okeyh??



adakah tindakan aku nie betul? keputusan aku yang terus sign up member. padahal registration sangat la MAHAL tindakan yang tidak akan menyebabkan menyesal dikemudian hari. ONLY ALLAH KNOWS. i hope i won't waste my money. huhu. wish me luck everyone!

p/s : tulis status dekat fb ' berharap tidak membuat keputusan terburu-buru' menimbulkan salah faham. semua ingat nak kawen. itu jer yang difikirkan orang luar. (buat lagi status murahan).