Saturday, May 19, 2012

Gathering

TESIS ! KAJIAN TINDAKAN ! LAW ! RPH ! REFLEKSI ! semua due date dah dekat. request dari lecturer KPD, En  Ibrahim untuk buat BBQ sangat berat untuk ditunaikan. bukan aku je tapi keseluruhan 36 budak akaun mengalami perang perasaan. padan muka! ayat paling sesuai sebab buat kerja last minute. huhhh.

dengan suka entah rela ke tak, kami pun OK ! orang dah offer rumah kan. lagi pun bukan senang budak akaun nak kumpul semua. duit lebih dari program ke sekolah still ada. so BBQ kami ibarat di sponsor oleh FAKULTI. budak kos jurusan under FPE yang lain jangan jeles. hehe



tuan rumah in da house, En Ibrahim Tamby Chek yang sangat teliti. tapi bukan tu yang nak disampaikan, cuma nak bagi tau anak sedara eN. Abg FUAD CUTE ! agak-agak boleh tak jadi anak sedara en jugak ? dushh gatal merenyam. hihi

team2 bakar ayam. panass ! dah macam kami yang nak kena bakar.

nyum nyum nyum. nak?

 agak2 kalau letak ayam dekat atas kepala aku, mesti tak ada orang curi?


Ke mana sahaja, ayam digenggam ku ha ha ha



Lim dekat2 mesti ada motif kan, nak ayam lattew...

i already said, this is mine !

bihun. perlu ke kena mention. grrr

tangan yang tak dapat dikenalpasti.huhu

koktel kak ayu sodap !!!

puding triple. lepas siap asigment pasti berguru dengan ain !

makanan wajib. uhhh tetiba lapar

opps sory gambar makanan dah habis. saja letak gambar 3 sweet girl in my class.  saranghae !

tak dapat recall, perkara yang menggelikan hati. sob sob sob

kek hari ibu untuk isteri en ibrahim. nak celebrate dengan mak, jauhh ! =(

keriangan melanda sebab berjaya buat surprise !!

muka ular sewa kekenyangan, dah  tak dapat bergerak

p/s : bergembira la selagi ada peluang, take care ! ^_^

No comments:

Post a Comment