Thursday, May 17, 2012

BERTUNANG

Masa kecik-kecik dulu, uolls pernah tak buat list2 sapa yang kahwin dulu dengan bff. sound childish. tapi memang pun. Tahun 2007, tahun busy dengan SPM. busy ke? aku ada group yang dinamakan ALOMBAK CREW. entah macam mana boleh dapat nama tue. siap ada trademark lagi. tapi dah lupa.
zaman kenakalan. yang dirasakan sudah dewasa. maklumla senior. orang disekeliling tidak boleh tegur.
pasti akan menimbulkan kemarahan dan pergaduhan. ecececeece bunyi macam sangat merbahaya jep.

masa sekolah dulu, mesti semua orang ada group sendiri kan? same goes to me. pada mulanya 10 orang ahli. tapi sorang mengudur diri. mempunyai konfliks dalaman dengan ahli-ahli yang lain. haha dah macam group kongsi gelap pula. tapi takpe. we all still happy with 9 members of us.


 di depan gate sekolah. semua tingkatan empat wajib pergi camping. i really miss dis moment



 our first reunion on 2011, tak cukup 9 member. sad but its great to meet them ^_^. dekat rumah nadia felisya. open house time !

2nd reunion. dekat rumah nadiah diyana. kenduri kesyukuran (2012). still tak leh nak kumpul 9 orang. sedih sieyhh..


berbalik kepada list sapa kawen dulu, hehe

1. Ayu 
2. shell (nadia felisya)
3. Yasmin
4.shikin
5.nadiah diyana
6. aku ^_^
7. izzati
8.meeza
9. najua 

alhamdulilah, list pertama betul.hehe. mcm kena loteri pula tekaan kami. congrats ayu.. !

  1.  cantikk kan?


 wish you happy always.


 no. 6? i dont think so. huhu

No comments:

Post a Comment