Tuesday, January 10, 2012

watermark baby boo

buat entry nie laju2 sebab lagi sejam nak jawab exam beginning calculus. its killer paper for me sebab aku tak khatam lagi.huhu. stress! aku buat exercise asyik tak dapat jawapan and last aku buka folder picture. aku jumpa watermark baby boo. Sebelum nie, aku edit gambar and letak watermark. guess what? sangat weird and hodoh okey. 

look! nak letak watermark atas picture tak reti. i'm use photo combine at photoscape edit. tetiba macam letak heading jer. takmau~so biarkan ajer watermark tue dalam album sampai berhabuk.tapi semalam, stress nyer pasal, take time to godek2 photoscape. and wahhhh i can do it! see!


watermark is on da centre! oyeahhh! bangga jap sebab aku kan buta IT nak edit2 gambar nie. perasaan teruja ni berlarutan bila aku edit gambar adik aku pula. next entry aku tunjuk picture tue. sebab dah nak kena check out! wish me luck for my exam k.! 


p/s: have a nice day!


Thanxx taw baca entry nie... =)

2 comments: