Wednesday, January 11, 2012

Nilai blog aku hanya RM1 ??

Pejam celik pejam celik, dah setahun aku jadi blogger. even bukan blogger tegar, aku usaha juga cari identiti blog baby b nie. tapi tak jumpa2 lagi. huhu. Selepas setahun, baru tergerak hati nak buka "NUFFNANG". tabung aku ada RM 1! haha banyak tu. better dari tak ada. Thanks kepada yang sudi klik tabung saya. =)

nak cerita tue jer sebenarnya, nak pergi beli makan. lapar. padan muka aku, semalam kawan aku ajak pergi makan, aku cakap dah order 'burger' kat housemate. last2 kak atul terlupa beli. roomate aku yang tengah makan ajak sekali. taknak~ 'diet'. ego lagi. kan dah kena tidur dengan perut kosong.huhu

p/s: epy 1st anniversary my Baby BOO blog!  have a nice day!

Thanxx taw baca entry nie.. =)

2 comments:

  1. blog saya pun sama baru setahun, nak jadi blogger tegar macam tak de story je. hehehe

    ReplyDelete