Wednesday, November 30, 2011

nak jd tukang edit gak!

 welcome to december everyone..!! school holiday nie mesti ramai yang busy dengan plan masing2 kan? especially makcik and pakcik yang nak attend or busy dengan wedding anak sendiri.main aku dekat sini, late nie aku perasan ramai la pulak yg jadi photographer. camera pon hebat2 duk shoot..(nak beli tak mampu) tapi yang aku pelik, majoriti photographer kalau edit mesti tukar kaler zaman dahulu kala.. hitam n putih, tak pun kaler kekuning kuningan. ***ke aku yang buta seni. Tapi kalau semua edit kaler macamnie, so pengantin tak yah la pkir tema kaler ape..sebab the end of da pitcha will be change..hehe...

two of my member just open dis business..go and support them if u like their hand work!












P/S : aku tak nak jadi tukang amek gambar tapi aku nak gambar aku ditangkap, aci tak macam tue? hikhikhik


Thanxx taw baca entry nie... =)

5 comments:

  1. aci.. jd model utk sy yg bru nk merangkak nak blaja. tp x cantik sngt la nak wat mcm yg lain2. hehehhe

    ReplyDelete
  2. hihi..gambar edit sendiri ke tuh..smart!

    ReplyDelete
  3. aci.....sy pun suka macam tu...lebih suka masuk dalam gmbr drpd amik gmbr...

    ReplyDelete
  4. kwn e'in pun ramai yg jadi photographer..

    ReplyDelete
  5. kite nak jadi photographer and org yg dok mencangkung diambil gambar, boleh? teeeheeee ;D

    ReplyDelete