Friday, November 11, 2011

back to the past...

Selamat Hari Raya Aidiladha semua! jangan syok sangat makan juadah, nanti takut darah, gula semua tinggi. Selalu raya time2 ginie, mesti budak2 yang excited kan.? ~~macam aku dulu. sanggup tak makan tak tidur nak main dengan lembu. hehehe. 


tengok budak2 zaman sekarang, macam terlalu update la. adik yang mak aku mengasuh pun dah ada facebook! baru 4 tahun..aishh... game diorang pun PLAYSTATION, LAPTOP, and semua yang canggih2 la. dah jarang aku tengok diorang main permainan macam kita dulu. tapi tak tau la still ada yg main. 
korang ingat g tak game nie? kasi masuk gelung dalam tue...

dam ular! main benda nie pun sampai boleh gaduh2 ngan member aku dulu..huhu


 game tuju kasut, masa kecik dulu main dengan kawan-kawan rumah, tak kira boy or gurl..bestnya masa tue, 

kasi pecah belon!


penutup botol!

teng teng!

anak patung kertas..agak2 sekarang nie ada lagi tak?


tak tahu nama game nie =(

game susun-susun batu! tue jerla yang aku ingat ^_^ 

pemadam (dulu rajin aku kumpul! pastue fight! )

kapal terbang kertas!


bapa aku pernah beli teropong nie, siap ada filem gambar -gambar kat mekah!


pistol nie  aku buat main polis2, "polis entry one two jaga, polis mata pencuri jaga!"

main lompat getah, macam tak caya ja aku dulu boleh lompat paras telinga. kalau sekarang..hurmm hampeh..berat la katakan...

tepuk foto! selalu boys la yang main, tapi aku tak kira,..redah gak... sakit oo tangan....

p/s: salah sorang kawan aku zaman kecik nie nak kahwin dah 19hb nov nie, tak dapat nak g laa ija..aku dah kena balik u... aku doakan ko bahagia dunia dan akhirat... 

mood: jeles.... hehe....

Thanxx taw baca entry nie.... =)


No comments:

Post a Comment