Wednesday, October 5, 2011

open house rumah Dato YUSOFF HASLAM..!!

Lamanya x tulis kat sini,dekat 4 bulan. Nak tulis apa pun tak taw. yang pasti aku dah masuk SEM  5 (minggu ke 4 suda...cepat bangat). Masa cuti aritue, best sangat2 lepak jer kat uma, makan, tido, tengok tv.. "heaven" gila. Jumpa member sekolah yang  dah dekat 4 tahun enggak ketemu. kangan sekali! Masa mula-mula tue semua control ayu, malu2...lepas tue hurmmm hampehh, original is back. gelong..huhu...

                             LOVE KORANG..MUAHH! MUAHHH!

dah balik u budget nak fokus belajar arr..taubat tak nak g jenjalan, layan movie, main game,.. last2 tak sampai seminggu dah keluar..g open house DATO YUSOF HASLAM (syawal dah habis, tapi nak update gak) ^^  minggu depan tue lak g PWTC,open house lagi! haishh gemok la aku,.,..dah malas nak control2 makan dah. 

                     Tuan rumah! Datin sangat ramah..


                    hero malaya in da house! terasa kami
                              semua pendek..huhu....


                macam tak percaya jer dapat masuk dalam rumah
                     nie, diriku membesar dengan cerita Dato. dari    
                       sembilu, maria mariana n bla bla.. 
                                    now I'M HERE


                    Sangat jeles akan ketinggian kak sheera.. =(

special photo!






anak dan isteri Roy Azman..!! sangat comel!  


Thanxx taw baca entry nie..! =)

3 comments:

  1. isteri roy azman ni perempuan yg dalam video klip syair si pari-pari zamani tu kan ..??

    ReplyDelete