Saturday, April 30, 2011

untukmu loloq...

pukul 1 pagi, esok nak balik tapi x pack barang lagi.. nak balik ke dak aku nie..aishh...huhu actually nak update 'untukmu loloq' minggu lepas lagi.. tapi punya la malas nak edit2 gambar so tertangguh2 laa..

last week aku turun kl.. exam tak habis lagi tapi sibuk nak gi jenjalan dengan alasan nak men boling**lepas tension konon.. macam la study sangat.. hehehe... aku dengan qis nek LRT g Ampang. member aku, yana tunggu sana. kami tido uma dia. **2x salah nek tren...padahal bila yana tanya tau tak? dengan berlagak oo tau jer..huhu...

sampai2 jer dia ajak gi tengok show kat istana budaya...

''eyh show apa pulak?" aku dengan muka blurr

''tengok konsert untukmu loloq, ada ella, M.Nasir, Ramli Sarip, and SPIDER... tue aku teruja nak g sangat tue"

" tengok free ke?"

"********" dialog seterusnya korang la sambung..yeayy free 


skunk layan gambar jerla..tak cantik pun aku edit..huhuhu

 aku and Qis kat banner untukmu loloq 



 thanxx yana... and adik, cute Dina

dengan buku program.. 



masa last concert.. tgh concert tak leh amek gambar..rules istana budaya, kalau degil..dia tala laser..


 sesi autograph... wajib lepas show.. yeke? 


 ala kacau la mamat tue..tetiba ja halang... =(


habis dah.. saja nak share pitcha jer.. have a nice day! ^_^

Thanxx taw baca entry nie.. =)

1 comment:

  1. Dok ja dekat ngan Istana Budaya tp tak pernah p...

    ReplyDelete