Friday, April 29, 2011

Semangat itu penting..!

Haii...camna ari korang hari nie? ok tak? ermm alhamdulilah pagi nie dah habis semua paper killer. paper account yang amat digeruni oleh semua budak2 dah selamat settle pagi nie dari jam 9pagi sampai 12 tengahari. nak dijadikan cerita, tetiba lak pagi nie kami nak g jawab exam, hujan. macaM tau2 perasaan kami jer. almaklumlah paper susah, tapi yang study hanya boleh kira dengan jari.. rasanya tak sampai sebelah tangan... yang len layan conan, main game, aku? tengok mantera anjasmoro! hehe..


tapi orang kata, mulakan hari mu dengan senyuman, kalau dup dap dup dap nervous macamner pun, kita kena semangat.. macam lecturer member aku cakap, ala exam nie semua duniawi jer..hehee. Tambah2 kami semua nak pergi jawab exam jumpa lecturer kesayangan semua kan.. so lagi..lagi la happy ^_^




see..muka2 ceria berpayung! semangat berkobar2 nak g habiskan exam cepat2..tapi sedeyh sebab gambar aku tak ada. :'(



cakap pasal semangat, semua orang kena ada. sebab baru hari akan ceria dan jalan dengan lancar jer, orang lain yang tengok pun akan syok ja tengok + terikut2 sekali. haa baru kerja yang kita wat pun efisien.. benda yang tension pun jadi tak tension. korang tak caye? cuba la buat... 


Thanxx taw baca entry nie.. =)

2 comments: