Sunday, April 24, 2011

Justin Bieber..!!!!

Wow bertentang mata (kaler biru!),rambut perang and kulit merah2...jantung aku dup dap dup dap laju, kencang gila beb.. mai aihhh ensemm nyerr...! jumpa depan2 kat McDonald 'i'm love it' dekat pudu... kepada yang tak tau, pudu dah buka.! fulamak cun and bersih (harap berkekalan, xmo ada vandalism)...

member aku tegur dia, 

'sir, lane order over there'..

'owh...ok' sambil senyum (mak aihh berderau darah aku)


ada 3 teenagers mat salleh belakang kitaorg, slh masuk lane. lane tue nak tunggu makanan ja.. masa member aku tegur, aku pusing la. perghhh ensemmm gila sorang tue. owh no i'm in love! hehehe..sebelum nie kalau tengok mat salleh len, ensem camna pun rilex ja..cool beb.. kali nie dup dap dup dap..terus aku pandang depan..haha.. bukan apa, usha depan2...cair kot.! adakah jodoh aku dengan mat salleh? hurmmm berangan jap.. dah2 toksah duk berangan!

ishh macam nak snap pitcha ngn dia ja wat kenangan..tp memandangkan adab ketimuran dan kemelayuan terutamanya martabat agama islam yang tinggi.., no..no..no...! kita kena jaga semua tue.. ^_^  (tapi terbayang2 jerla nanti...sobb sobb sobb)


Compare mat salleh tadi dengan justin bieber, confirm mat salleh tadi ensem lagi...wink wink wink (peminat justin bieber jangan angin pulak ngan aku ). tapi member aku, yana minat gila ngn justin! Dia suh aku snap pic dia ngan poster justin..! (tak jumpa live,poster pun jadi la ekk).Yes i admit comel gak la mamat justin nie tp mamat kat McD tue ensem lagi..!





Thanxx taw baca entry nie.... =)

2 comments: