Friday, April 8, 2011

Beauty with BRAIN (PART 2)

Kenal tak sape nie? dari mata jer korang dapat teka tak who dis gurl?



nak lebih kenal? how about dis?



( Tadaaa..nie la idol sy, DR.Halina..!!! )


 sambung balik dari part one sebelum nie,

''TIDAKK..!!! camne boleh jadi macam nie? nie mesti hang goda dia nie"

dengan expression terkejutnyer...

member2 aku yang lain dah tahan2 gelak dah, tapi diorang memang sempoii.. siap berlakon lagi..

"Sabar nadia, sabar... hang kena terima hakikat"
 
"ishhh..mana boleh macam nie, abg Mus dah tunang dengan aku..mana boleh tetiba kad kahwin nama hang dengan dia pulak siap ada gambar lagi,..frust aku, frust... macam nie ke member..'' Nadia wat muka sedih and frust tak boleh blah...


kalau korang nak taw, time tue mak aku dapat banyak jemputan kad kahwin, aku pun apa lagi gunting gambar Dr.Sms and lekat gambar dia and aku..pastue tulis nama kami dua atas kad kahwin. saja jer tak da keja. hari2 member aku duk bising kata Dr.SMS tue tunang dia. sekali sekala pekena dia... ok gak..hehe.nasib bek dia pun pandai bagi respond. kalau tak penat jer aku wat benda alah nie..huhuhu..!!


tp mesti korang pelikkan, apa kaitan story aku nie dengan tajuk beauty with brain., hmmm.. 


tak len tak bukan aku tuju kat Dr. Halina la.. dah la pandai, cantik pulak tue. yang aku salute dia jenis bukan gurl yang pakai mekap sangat. Kadang2 teringin gak nak follow macam tue, tapi maklum la aku nie tak la natural beauty macam Kak na nie. so kena la tempek sikit bahan pembantu yang len..huhu.. 


aku suka tengok kak na dengan adik2 dia. semua nampak manja gila dengan dia. she looks caring and humble jer. sweet lorr.. 


                                     'family Kak NA'



                               'kak na anak sulung' ^_^


 

'wedding'

 
                                           'engagement'




nak tengok banyak lagi pitcha2? g la facebook kak na! ^_^


p/s: dah lama tak tulis kat blog nie. so ayat aku agak hampeh laa...btw syoknyer dh beli laptop baru.. (duet dh kopak skunk nie..sobb sobb sobb.. sape nak bagi bantuan?? huhu)


Thanxx taw baca entry nie.. =)




   

2 comments:

  1. Memang cantik. Bukan takat cantik.., tapi bijak. Kalau lah sume orang cantik macam ni kan bagus.

    ReplyDelete