Monday, March 21, 2011

Beauty with BRAIN (PART 1)

haiii.. seperti yang aku janji sebelum nie aku nak cite pasal Dr. Halina kan? now aku nak tepati janji aku laaa... ermm aku tak tau sangat pasal Dr.Halina nie, first aku memang admirer gilak arhh Dr.Sms masa zaman sekolah dulu.. ala masa Dr.Mus ngah famous masa nak g angkasa lepas tahun 2007 kalau tak silap (aku form 5). Punya la taksub budak sekolah masa tue ngan abg mus (jgn marah..jgn marah aku panggil 'abg') teettt...hehehe..

contoh member aku sorang nie, punya la minat,suma gambar Dr.Sms dlm paper dia potong wat satu buku. dah tue mengaku pulak Dr.Sms tue tunang dia. aku nie kan pendiam, so biar jer la kan.. tapi sekali tue datang sikap nakal aku.. nak tau tak aku wat ape?

" Nadia, aku ada benda nak cakap dengan hang.. err sebelum tue hang jangan marah.. aku tak terniat pun nak rampas dia dari hang... aku mintak maaf "

aku pun bagi satu sampul kat nadia, dia pun cuak gak sampul apa tue.. bila dia bukak jaa..

''TIDAKK..!!! camne boleh jadi macam nie? nie mesti hang goda dia nie"

dengan expression terkejutnyer...

member2 aku yang lain dah tahan2 gelak dah, tapi diorang memang sempoii.. siap berlakon lagi..

"Sabar nadia, sabar... hang kena terima hakikat"

**korang nak tau ke ada apa dalam sampul tue? member aku yang dah tau cite nie,..ssshhhhhhhh... aku nak cite masa part 2.. banyak lg aku nak ngarang tapi masa jeles dengan i.. nak kena chaw wat assigment dulu... nati2 kita sambung balik eyh.. bye2..




so sweet... love both of you abg mus and kak na.. muahhxxx!! ^_^


Thanxx taw baca entry nie....  =)

1 comment:

  1. haha memang perangai jahat tu datang tepat pada masanya..haha..kami tunggu sambg.cerita

    ENTRY TERBARU: siapa ainatul mardhiah di hati gaung?

    ReplyDelete