Tuesday, February 22, 2011

saya nak join bloglist Nelly The Strange!

                                                   KLIK to join..!

contest nie bagi kita pilih 3 kategori...otai, sempoi and cool.., masalahnya aku pun tak taw blog aku nie kategori mana..
tapi menurut cik Nelly ( skema badak ayat aku..huhu) blog aku kategori cool..! cool ke? aku tak taw..
korang judge sendiri la cool ke tak eyh...

so cik Nelly, saya choose kategori cool la eyh.. so readers yang bukak blog aku nie kena la pakai baju sejuk tebal2 taw.. nama pun cool kan blog aku..?? hukhukhuk..

mangsa tag : fara azmi, choco mint, and anis ezyan

p/s: tak reti la nak tinggal link kat komen nelly.. ganggu la side bar nelly.. ^_^
saya tinggal kat shout box boleh??

Thanxx taw baca entry nie =)

3 comments: