Tuesday, February 22, 2011

SAYA DAPAT TOP 40 AF9!!

Malu la nak bagitaw bukan aku yang tercalon..huhu.. tadi masa pegi kelas ada presentation..! mak aihh perasaan mengantuk tue hanya tuhan jer yang taw! 3 group bentang and mata aku pun makin lama makin kelamm.. huarrgghhh..menguap bape kali pun aku tak taw.. tapi masa group last tue, ada la sorang student tue tetiba jer dia announce mintak tolong vote dia AF9... bapak ahh berani gila depan lecturer sekali.. tapi aku perasan dia ada cakap dengan lecturer sebelum tue.. mintak izin kot...!

aku tak kenal sangat dengan dia sebab kos lain, Anne budak TESL, tapi aku pernah la duk sebelah2 dalam kelas. she is cute n soft ^_^.

dah AF9 baru aku taw bab2 kena undi nie,.ingatkan 100%

based on juri..

so, kalau korang rajin undi la yerr! tiada paksaan dalam hal

ini..

she made it through Akademi Fantasia 9 Auditions and now she need your votes to get shortlisted for Top 25. 


here how

 


>and then click 'SAYA NAK UNDI'

 

>Once you see this; 

"UNDI ANDA PENENTU TAKDIR MEREKA!
Anda berupaya menentukan 25 peserta yang mampu mara ke peringkat seterusnya untuk Akademi Fantasia musim yang terakhir! Tonton video uji bakat peserta-peserta ini dan undi mereka sekarang! Undian bermula pada pukul 3 ptg. 

Peringatan: Sebelum mengundi, anda perlu log masuk atau berdaftar sebagai ahli astro.com.my. Anda boleh mengundi sekali sahaja dalam sehari untuk setiap video."

>Click on the hyperlink "berdaftar" 

>Another tab will open for you to register

>Once you're done with registration, open the email that you used when you fill the form just now to activate/confirm your registration. You will find an email from Astro regarding the account confirmation. 


>Click on the link given in the email e.g 

Please click on the link below to activate and login to your account:



>Another tab will open and you will find yourself looking at the page where you have to sign in.






>Sign in and then click on the tab with "ASTRO SITES" written on it. Click on AKADEMI FANTASIA

>And then again, click on "Saya Nak Undi"



>Look for my video, in Page 4 - ANN Selangor.

Two more things to do; 

Spread it to your friends and vote once everyday. :) 


Lots of love,








Ann Aisyah 

ann is a TESL's student in UPSI.


p/s: aku copy paste dari member si Ann nie jer, bila

baca..maknanya kita boleh UNDI sekali jer tapi boleh wat
hari2..

kalau korang rasa  sore dia best.. so AFUNDI ANNE =)


7 comments:

  1. hidaya tak masuk interview AF9 ke..nak undi jugerk nie..hi

    ReplyDelete
  2. haha..malas la, takut orang len kalah..sore daya merdu sangat macam katak.. =)

    ReplyDelete
  3. haha.pikir hidaya yg masuk. tehee!

    ReplyDelete
  4. wah macm tu pon ada ke..suara macam katak..daya ni puteri katak pisang ka?

    ReplyDelete
  5. lalala: daya nak masuk American idol..lalala
    oppss.. tersama id..heehe nama ape?

    ReplyDelete
  6. a'ah puteri katak, tapi bukan katak pisang..
    katak yang dekat kolam da banyak bunga teratai tue..hehehe

    ReplyDelete
  7. komie ingin meminta jasa baik kalian

    I have join this one contest called Kisah Klasik Kita : 99 Hari Kisah Klasik so now I wish to ask u please vote for me... vote for my cerpen "Kau Boleh Blah" if you really like the story..I am not forcing you but please do read it first and if you think that my cerpen is likable or good or can make you smile and so on then do vote...I really really appreciate your support..

    To vote, just wrote "i vote" or "vote" in the comment box at this link


    http://kisahklasikita.blogspot.com/2011/02/99-hari-kisah-klasik-komie-aroon-kau.html



    Jasamu akan ku kenang sehingga ke akhir hayatku =))))

    ReplyDelete