Thursday, February 24, 2011

Pening nak pilih pemenang contest 'When Raining Days' tolong saya jap..! (give opinion)

Susahnya nak pilih... bagi opinion jap, korang sokong pitcha yang mana..?? result contest nie esok tapi tak ada kata putus lagi..adushhh...huhuhu



 




(gambar tak ada sebab saya takleh right click)








 


10 gambar yang berjaya menarik pandangankuu..!! eyhh jap2.. kebetulan tul ngam ngam 10 pitcha macam top 10 lak padahal aku tak target pun bape, pas copy paste gambar baru kira taw.. ^_^

p/s: jom sama2 cari pemenang!

Thanxx taw baca entry nie =)


8 comments:

  1. sokong gambar sendiri , aHHA :) Cik Nelly yaww :D sengal :DD

    ReplyDelete
  2. kalau berdasarkan tajuk gmbr pertama kot..sebab betul2 masa hujan....kalu pose yg paaaling comel gmbr paling last skali :)

    ReplyDelete
  3. pilih la gmbar yg lain dr yg len ;)

    ReplyDelete
  4. bagi je sume ni menang.. kan senang.. hehe^^

    ReplyDelete
  5. pilih la yg cute tu!!! hehehe

    ReplyDelete
  6. da boley right klik if sys nak copy...heheh,
    sokong pixca sendiri boley? haha

    ReplyDelete
  7. kalau x leh right click print screen jek hehe..
    sape la pemenang yek?

    ReplyDelete