Wednesday, February 23, 2011

Kalau boleh nak umur 21 TAHUN sekarang jugak!

umur akhir remaja kalau tak silap 20 tahun..kalau boleh semua orang nak remaja jerr.. aku pun.. huhu.. tapi sabtu lepas, agak mengecewakan aku...sobb..sobb..sobb...

kami dengan semangatnyer nak pegi karaoke pas balik kenduri.. maklumlah dah lama tak lepas gian..huhu...
pergi MTV around KL laa... and then sis tue mintak ic.. kami pun senyum2 la..

''u..i rasa kita nie mesti nampak muda kan?..hehe'' member aku cik MO bisik kat telinga aku..

''well..kita nie kan comel and baby face gitu..hikhik '' (aku tambah je ayat nie, nak bagi sedap jalan cite) =b

tak tunggu lama, kami 4 orang pun bagi la ic kami yang cute miut tue..



''maaf dik takleh masuk, sebab sorang pun belum umur 21 tahun..''

kami semua...''tue tahun 1990 kan kak?''

''memang la tapi belum sampai bulan lagi kan?

''??? owh tak boleh eyh..? tapi sebelum nie
 boleh jer saya masuk?'' yana cuba nasib..
      
''maaf peraturan baru dik..''

''okeyh'' kami pun chaw dengan muka frust and malunyer..

''tetiba ja aku rasa nak umur 21 tahun jer sekarang'' yana luah..

'' aku pun!''  kami semua jawab camnie ='(


@moral of da story is jadi remaja pun tak besh gak..huhuhu...



                                                 me and wawa a.k.a MO


                                   tudung putih miza n sebelah dia yana =)

Thanxx taw baca entry nie =)

5 comments:

  1. haha..comel jew..suka suka :D sabar yer kakak tak lama lagy tuh :) hee

    ReplyDelete
  2. hhaha xleyh masuk gak ke??
    giler 'ikut peraturan' akak tuh!
    kesian2 hehee

    ReplyDelete
  3. sophie: adik suke sbb akak xleh masuk ke? hikhik

    ReplyDelete
  4. kamikaze: xleh.. kami cari port len.. ^_^

    ReplyDelete