Thursday, February 10, 2011

ingat TAK masa sekolah Rendah dulu...??

Hmmm tetiba jer rasa rindu balik zaman kecik-kecik, comot-comot dulu..best jer kan, wat nakal pun orang tak kata ape, sebab tak per laa budak2.. i like..i like... hehe

  • masa sekolah dulu ada salesman jual buku cerita kat sekolah? ari nie bagi list..esok mintak duit dah. kita nie pun ape lagi..balik2 terus ''mak..mak.. adik nak buku cite nie, beli la..beli la'' bila tak dapat muncung sedepa! (korang macam tue kan? aku tak, aku baik..hehe)

  • haa library..masa sekolah dulu korang rajin tak pergi? confirm kalau pergi pun mesti tengok2 gambar jer kan? kan? tapi bila ada program nilam, perghh semua sibuk duk pinjam buku..bukan baca tapi just nak amek nama pengarang and sinopsis kat belakang tue jer... haha...expert..expert...

                          ishh..ishh..rajinnyer dak sekolah baca buku time NILAM..huhu

  • RMT sekolah makanan tak best, tapi yang da duit pun join RMT gak...tak paham....

  • yang nie paling aku ingat.. beli pemadam banyak2 bukan nak wat padam tapi wat lawan2... banyak oo aku kumpul dulu..hikhikhik

  • and then pembaris yang bergerigi...ala kat dalam dia ada air pastue ada benda kilat2 dalam air tue.. tak ingat? mehh sini nak tunjuk..

                                           haa...ingat tak?



  • nie la game favourite aku ala yang pakai tape dulu, tapi budak-budak sekarang advanced dah pegang laptop..psp.. and bla..bla...

  • takut BCG tapi lepas inject semua poyo la pulak..

huhu rindunya nie semua.. kalau boleh patah balik kan best.. best ke? ^_^



Thanxx taw baca entry nie =)






6 comments:

  1. hee,,comel jea kan tyme kecik2..huhu..mcm2..sronok jew..

    ReplyDelete
  2. msa skolah dlu sy gudboy jew~ tapi yg paling best dapat surat cinta~ ehehe tp skrang ni mna ade macam tu dah~ pkai sms jew hehe~ bez3!

    ReplyDelete
  3. azahari: wahh mesti 'hot' kan masa sek? sekarang pun ke? =)

    ReplyDelete
  4. nelly: mesti teringat masa nakal2 kan? hehe

    ReplyDelete