Sunday, February 27, 2011

Dah jumpa PEMENANG 'When Raining Days Contest!''

Dah jumpa dah pemenangnyer..!!! susah bangat seyhh nak pilih. sebelum tue, nak bagitaw nie aku baru jer balik dari melaka lorr, ada assigment 'interview2', malas tul kalau da field work nie, (member2 aku kalau baca mesti nak termuntah! aku nie errrr kaki 'jalan' sebenarnya..hehe)  sape orang melaka??? angkat tangan cepat~~!! hehehe..


okeyh..okeyh.. jangan melalut dah hidaya sarbini.. orang marah dah tue, tak sabar nak taw pemenang kannn...
setelah ditanya semua orang yang aku kenal.. ramai yang memilih 2 gambar nie as the winner..! so pemenangnya adalah....jeng..jeng...jeng....
































dup dap dup dap (bunyi jantung dulu kasi suspen)
































pemenangnya ialah...!!!!!




























kita tunggu selepas ini..hua hua hua...
































men2 pulak ko.. pelempang sekali.. 'panggg!!!' adehhh ='(
yela..yelaa...nah tengok lerr.. <3 <3 <3




                              CIK ZATIE IXORA..!!






                                                                     FIEZA..!!!






TAHNIAH! TAHNIAH! TAHNIAH!
peserta yang lain, jangan sedeyh2 eyh..korang memang da best and sporting la join contest nie, especially to boyss.. bukan senang diorang nak pakai payung pastue siap join contest lagi tue..  (berdiri tegak sambil salute! hehe)


to da winner! u need to send me your details at my email ASAP  ( puu_gurlz@yahoo.com) ..eyh pe hal aku cakap omputih nie.. konon2 profesional arr.. hehe...


details:-
@ nama yang tercatat dalam ic.. (skema sikit leh kan? hehe)
@no.fon
@alamat


subjek email = 'pemenang when raining days' okeyh.. sebab dlm kotak email aku tue macam2 khazanah duk ada..takot aku terlepas pandang.. teetttttt


Thanxx taw baca entry nie =)

4 comments:

  1. alhamdulillah..rezeki..thanks sangat coz pilih pixca saye niyh..heheh..maceh ye sys..nanty kite send emel..

    ReplyDelete
  2. tahniah yer!! pitcha awk tue kreatif, bnyak payung... ^_^

    ReplyDelete