Sunday, January 23, 2011

Special for Peminat Bollywood

Haii..haii..haii...nak bagitaw nie, tadi aku cek email box aku. Maklumlah dah lama aku tak buka. What the surprise?? perghh 1135  mesej!!! penatnya nak delete. Semua mesej datang dari facebook dan segala macam-macam khazanah lama la yang membiak dalam kotak mail box aku tuh, dalam duk delete one by one, eyhh STOP2..!! kakak aku hantar gambar aktress hindustan la kat Pesta Bollywood. I loikee..!! love you la sis. muahhhxxx... 

Aku nie memang peminat hindustan tp zaman kegemilangan Shah Rukh Khan jer la aku follow. Hindustan sekarang hampeh, cerita hancusss, lagu out of hearing tapi pakaian 'over' nak mampus..! seksi nak rakk mengalahkan aktres hollywood. Berani mati pakai bikini ja lanie.. entah2 pasnie tak ada baju terus! well aku tak terkejut pun kalau pakai 'costume' semulajadi, jimat budget producer. huhu.

Malas la nak membebel banyak2 macm mak nenek. Korang tengok je laa picture2 yang kakak aku hantar. (tak semua picture aku letak sebab pakaian aktor2 lain tak sesuai ditonton oleh lapisan bawah 18sx.. jangan frust yer readers out there ~~hehe).


aku suka kareena kapoor! =)


                    perfect match..tapi aku suka lagi dia dengan shahid kapoor =(


       skandal kareena kapoor dulu, Hritik Roshan with his wife..! (hikhik memandai jer aku)


          oppss Salman Khan peluk sapa tuh? (apa korang fikir? pelukkan mesra sahabat la)


            Aktor TUA ^_^ ~ ~ Anil Kapoor in da hOuse!! (suke..suke..tgk dia berlakon )


Fardeen Khan dengan sape tuh? wife dia ke?( nak tanya nie Fardeen Khan dah kawen ka? )


                         pelakon bollywood mata SEkSI you, Bipasha Basu is here..!!!!!!

Dah penat mata kan? jom jamu telinga dengar this sweet hindi song. I LOVE..LOVE..THIS SONGS smpai nak gilak! hehehe. have fun!

3 comments: