Monday, January 24, 2011

pssttt...pstttt... mana Rita Rudaini???

well sekarang memang tgh hot pasal perkahwinan Ayu Raudhah dan Zaquan. Anyway aku pun tak nak ketinggalan  post pasal entry nihh... jap2 "SELAMAT PENGANTIN BARU kat pasangan mempelai..!! SEMOGA KEKAL KE AKHIR HAYAT''.

haa ok dah jom sambung balik gosip columm, hehe..actually aku gi gak la terjah, selit2 dan teropong semua web sebab nak usha foto2 wedding Ayu ngan Zaquan niehh.. well aku admit vogue and cunn2 habis semua foto kat majlis niehh.Cuma make-up ayu raudhah masa nikah jerr aku tak berapa nak pekenan aihh... lipstick dia merah terang menyala sangat dorhh... ayu tue dah cukup cantik, dan aku rasa mekap terang2 merah menyala buat muka ayu nampak garang la pulak ( errr banyak komen pulak aku). hehehe..

Arah tuju entri aku sebenarnya nak kepoh2 sikit nie, dalam banyak2 gambar, why? why? gambar Rita Rudaini x ada? xkan satu gambar pun xda ( hmmm..musykil nahi hai ) hehe..Tapi kalau korang da picture Rita kat event weddings tu, tunjukk la kat aku! mungkin aku terlepas pandang kowt.. (try to think positive) =D

so lets see da pitcha ~~

betul x aku cakap? lipstik terang sangat kan?


                                      time nie sweetnyer AYU RAUDAH..!!!! i loikkee..!!


haa...gurlzzz sekalian sudah habis yerr pasangan kembar nie, dah jadi hak milik AYU dan RITA..sobb..sobb



                                      pape pown AKAK tetap kena maintain vogue..!!!



         Lan pet pet nie beras zaquan lah..! bukan berasss tapi birasss ( ingat tak dialog tuhh?? )


all picha credit to beautifulnara

5 comments:

  1. Ya!!
    nak tanye jugak..
    mane kak rita??
    die bz promot safi rania gold kot..errk...hihihi

    ReplyDelete
  2. menurut sumber ni..Rita x datang pon sbb masalah kesihatan.

    http://my-sensasi.blogspot.com/2011/01/aidil-zafuan-menghadiri-majlis.html

    ReplyDelete
  3. aah,nana matrix penang jugak:)ingat muka jew...xingat clas mana..ase cam penah nengok,tu tanya:)hayat eh dulu?kuliah bapa

    ReplyDelete